Yes Sir god tredje på dirt

Beatrice Marsings toårige Yes Sir (Binary File - Amusement) prøvede i sit livs anden start dirten på Jägersro. Han gik et flot løb over de 1600 meter og kæmpede godt i den tunge bane og som ses på fotoet var han (yderst til højre) kun kort slået af Trendeagle og Manassas. En præstation som lover godt for næste sæson.

Moster til You Rock My World solgt for 1.2 million til Japan

Vi fulgte med interesse auktionen på Goffs i Irland i fredags, hvor lot 1408 - Louve Imperiale (Giant's Causeway - Louveterie) gik gennem ringen som en del af den store Wildenstein stalds ophørs salg. Louve Impériales mor Louveterie er anden mor til vor unge avlshoppe You Rock My World. Louveterie var Gr 3 vinder og Gr 1 placereet og er mor til 5 vindere, hvoraf de tre nu er avlshingste, Louve Imperiale blev solgt til det store japanske stutteri Shadai Farm og hun er i fol med den engelske derbyvinder Australia (Galileo). Prisen var €160.000 eller ca. 1,2 mio danske kroner.

Vore "børn"

Vi følger naturligvis vore åringer,der blev solgt i efteråret med spænding. Her er Katarina Eriksens fotos af Karen Margrethe Siig Rasmussens hoppe Gaia (Appel au Maitre- Amusement), som er under indridning på York Stutteri: Klik nedenfor på lirk til en video hvor Marie Lustigs vallak Desert Dust (Mingun - Yaselda) bliver tilredet på en utraditionel måde: https://www.facebook.com/marie.lustig/videos/10154092140620318/

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media