Åringerne på græs

I dag kom vore 4 åringer på græs i Per og Ann Meyns store folde. Her skal de tilbringe tiden indtil at de skal gøres klar til årets åringsauktion på York. Læs nærmere under fanebladet Til Salg

Endnu et fint hoppe føl

Vi har ventet en uges tid på at vor hoppe Schwarzweiss (Rock of Gibraltar) skulle fole. I går aftes gik fødslen heldiugvis omsider i gang og efter en stor indsats fra "personalets" side forløste hun et fint hoppe føl efter Galileo sønnen JUNIPER TREE.

Første gang på græs med mor

Årets første føl,en fuks hoppe ved første års hingsten ANJAAL ud af vor nye hoppe BLACK TORNADO (Pivotal) nyder at komme på fold med sin mor og græsset ser indbydende ud!

GAIA

I dag kan vi fremvise Amusements sidste afkom den toårige hoppe GAIA (Appel au Maitre). Hun ejes af Karen Margrethe Sig Rasmussen og er i træning hos Søren Jensen, som har haft ansvaret ikke blot for moderen Amusement, men også hendes to andre afkom fra os - Stradivarius og Yes Sir. Som det fremgår af det fine foto fra Burt Seeger er der tale om en meget smuk og veludseende hoppe, som ser ud til at blive tidligere klar end sine to brødre. Vi ønsker hende held og lykke på Turfen!

Hvor er han flot!

Den dygtige fotograf Katarina Eriksen har lånt os dette flotte billede af vort opdræt Yes Sir (Binary File - Amusement). Treårige Yes Sir holdes af sin entusiastiske ejer Beatrice Marsing. Yes Sir er lillebror til Stradivarius og var lige som ham sent udviklet og nåede kun to starter som toåring. Så meget større er derfor forventningerne til ham i år.

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media