Årets sidste føl

Vor egen opdrættede avlshoppe Tempi (Final Appearance - Miss et Toi) afsluttede årets folings sæson hos os med et fint langbenet hoppeføl efter den amerikanske hingst Center Divider (Giant Causeway). Tempi vandt som toåring i sin første start Skandinavisk Opdrætningsløb. I avlen har hun bl.s. bragt Hovsa ved Academy Award, der er vinder af 5 løb og klassisk placeret. Hendes åring Erica er også en hoppe ved Century Divider, medens hendes to åring Ronja ved Appel au Maitre er i træning i Malmö hos Vanja Sandrup.

Stradivarius har sluttet karrieren

Stradivarius vinder Breeders Trophy Stayer på Täby Galopp med Nicolaj Stott i sadlen. Stutteriets stolthed, Galopkompagniets Stradivarius (Chinese Mandarin - Amusement) har desværre måttet afslutte sin karriere som aktiv væddeløbshest. En seneskade i højre forben viste sig pludseligt og efter dyrlægens undersøgelse og råd blev beslutningen taget. Den 6 årige Stradivarius har været en strålende væddeløber og har i kun 17 starter vundet 7 løb og været 2 gange anden og 4 gange tredje. Præmiesummen er flotte 958.956 kr. Ovenstående foto viser Stradivarius efter sidste års sejr i Bro Park Festival Handicap over 3200 meter med Kevin Stott. Broderen til hans vanlige jockey Nicolaj. To andre højde p

Yes Sir først over mål

Beatrice Marsing's Yes Sir (Binary File - Amusement) var efter et flot løb først over mål i 3 års maidenløbet over 1800 meter. Desværre trak Yes Sir kort før mål kraftigt mod højre og generede derved andenhesten Hongkong Honcho så meget, at voldgiften valgte at bytte om på rækkefølgen i mål. Yes Sir er lille bror til Stradivarius, der var anden i Dansk Derby lige som sin mor Amusement, Under alle omstændigheder var det en glimrende præstation af Yes Sir og det lover godt for fremtiden. I det følgende løb kunne vi dog også glæde os over at vort opdræt Pour Toi (Mingun - Miss et Toi) sluttede på andenpladsen for familien Sjørup Johansen med datter Cecilie i sadlen. I det hele taget var det en

Tålmodigheden blev belønnet

Tålmodigheden blev belønnet for STORM's ejer Brogaarden Optimal i dag i Klampenborg. Efter et offensivt ridt af Per Anders Gråberg kunne nu 6 årige STORM vinde sikkert over de 2200 meter i Connla Handicap. Storm vandt som toåring Vinterfavoritternes Ærespræmie,men fik siden sin treårs og fire års sæson ødelagt af skader. Nu ser det ud til at de tålmodige ejere vil få mere glæde af deres hest i Flemming Poulsens træning.

Finn Ind Again kan stadig

Nu 11 årige Finn Ind Again glæder stadig sine ejere og træner og ikke mindst os som opdrættere. Efter et flot ridt fra spids af den norske "komet" lærling Ina Veronika Toverud kunne han afslå alle angreb fra sine 9 konkurrenter og vinde Maj Milen i Klampenborg i lørdags. Det var hans start nr 81 i karrieren og 11. sejr og hans indtjening er nu oppe på 761.051 kr. Flot arbejde af træner Inge Mette Deigaard samt hendes bedre halvdel Gert Hansen, som har glæden af at ride ham dagligt. Han kan nemlig ikke rides af enhver, da han stadig har masser af kræfter og spræl i sig og ser billedskøn ud.

Nye føl billeder

Her har vi glæden at vise nye fotos af vore 2 hoppe føl fra i år. Det brune føl øverst er den senest fødte efter Juniper Tree og Schwarzweiss og fuks hoppen er efter Anjaal og vor nye hoppe Pivotal hoppe Black Tornado. Vi er tilfredse med dem!

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media