Dagens gladeste vindere

Vort opdræt Pour Toi, en femårig hoppe efter Mingun og Miss et Toi, vandt sin første sejr i karrieren på Klampenborg den 22. juli 2017. Efter at hun kom i familien Sjørup Johnsens eje har hun fundet melodien og kunne nu aflægge maiden titlen i sin 27. start. I år har hun startet 6 gange med 1 sejr , 2 andenpladser og 1 tredjeplads som resultat. Hoppen har nu fået sine optimale betingelser ved træning på landet og meget tid i folden. Nu viste hun stor kampglæde og sejrsglæden var meget stor hos både den dygtige rytter Fanny Olsoon samt mor og datter Sjørup Johansen. Lad os håbe at der kommer flere gode oplevelser med Pour Toi. Moderen Miss et Toi kan nu noteres for at alle hendes afkom er vi

Gold Tyranny fin tredje i Svenskt Derby 2017

foto Galoppbilder.se Gold Tyranny startede som favorit i årets svenske Derby i dag på Jägersro banen i Malmö. I det regnfulde vejr blev der gået til stålet i løbet. Gold Tyranny måtte forsvare sit inderspor og fik derfor ikke så optimalt et løb som i den forrige start i Derby Trial. Alligevel er vi glade og stolte over hans præstation med en tæt tredjeplads som indbragte hans ejer Omar Zawawi 390.000 svenske kroner. Vinder blev den engelskfødte hoppe Dorcia (Henrythenavigator) foran den også engelsk fødte Voterlöbs vinder Stricker. Det er endnu ikke afgjort om Gold Tyranny starter i Dansk Derby den 6. august, da Breeders løbet i Stockholm kort efter også indgår i trænerens planer.

Gold Tyranny i Svenskt Derby!

Svenskt Derby 2017 nærmer sig med stormskridt. På søndag skal det afgøres om vort opdræt Gold Tyranny (Zoffany - Thara) skal give vort stutteri sin første derbyvinder efter tre tidligere andenpladser i Dansk Derby. Gold Tyranny er naturligvis en af favoritterne efter sin overbevisende sejr i Svenskt Derby Trial, hvor han vandt legende let med knap 8 længder. Vi forventer at hans dygtige træner og jockey (Lennart Reuterskiöld jr og Jacob Johansen) vil bringe ham langt på søndag. Vi er på plads og glæder os blandet med lidt nerver.

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media