Vore åringer 2017

Ovenfor præsenterer vi vore tre hoppe åringer, som vi glæder os til at præsentere på Scandinavian Open Yearling Sale fredag den 15. september på York Stutteri. Øverst til venstre ses Johanna (Tertullian - Thara) og dermed halvsøster til Skandinaviens p.t. bedste treåring Gold Tyranny. Hun har katalog nr. 36. Øverst i midten ses Ninusca (Air Chief Marshal - You Rock My World) Moderen er søster til 3 vindere, heri Lungwa LR vinder i Frankrig. Mormoderen er søster til tre avslhingste og Gr 1 vindere i Frankrig. Hun har katalog nr. 10. Øverst til højre ses Erica (Center Divider - Tempi). Tempi er mor til Hovsa vinder af 2 løb og 663.000 kr. samt den ustartede toråing Ronja. Hun har katalog nr. 1

Ronja's prøveløb på Jägersro

Vort opdræt Ronja (Appel au Maitre - Tempi) var i prøveløb på Jägersro i går den 14. august 2017 og det gik rigtig godt, som fremgår af videoen. På årings auktionen fremstiller vi en lillesøster til hende, som hedder Erica og har Center Divider som far. Hendes katalog nr er 139.

Gold Tyranny helt overlegen i Hurricane löpning

Vort opdræt Gold Tyranny (Zoffany - Thara) gav os måske vor største oplevelse som opdrætter igår aftes på Jägersro banen i Malmö. I det med 1 million svenske kroner doterede Hurricane löpning over 2650 meter var han helt og aldeles overlegen. Afstanden i mål til anden hesten blev noteret til 15,5 længder og handicapperen har nu vurderet ham til 92 i formtal! Vi er utroligt stolte og glade over vort opdræt, der nu har en præmiesum på 1.145.000 svenske kroner på sin konto. I følge hans dygtige træner Lennart Reuterskiöld jr. kan hans næste start på Jägersro blive i Skånska Fältrittklubbens Jubileumslöpning over 2400 meter imod de ældre heste. Vi siger stort tillykke til ejeren Omar Zawawi, tr

Gold Tyranny starter i millionløb

Vort stutteris bedste aktive væddeløber, treårige Gold Tyranny (Zoffany - Thara) startede desværre for os ikke i Dansk Derby i søndags selv om han stod langt bedst til i løbet. Derimod tørner han nu ud på hjemmebanen Jägersro på mandag den 14. august. Det er i Hurricane löpning over 2600 meter, hvor der løbes om 1 million svenske kroner. Hans værste modstander bliver sikkert Stricker, som var foran ham i Svenskt Derby. Desuden starter Freestyler som var slået med mulespids i Dansk Derby og dermed giver et fingerpeg om formen mellem de to løb. Gold Tyranny står stadig bedst til i løbet med et formtal på 87. På mandag glæder vi også til at se vort toårige opdræt Ronja (Appel au Maitre - Tempi)

Pour Toi vinder igen

I vor sidste post berettede vi om Pour Toi's første sejr i karrieren. Det var den 22. juli og allerede i hendes næste start den 5. august kunne hun slå til igen. Denne gang var det i Olsens Hestetransport og Rasmus Olsens Beslagsmedies ærespræmie. 1600 meter var distancen og første præmien var på 25.000 kr. Igen var det med dygtige, svenske Fanny Olsson i sadlen, som i øvrigt i sin lærlingetid vandt sejren i Sheika Fatima Bint Mubaraks lærlinge verdens mesterskab. Endnu en gang et stort tillykke fra opdrætterne til familien Sjørup Johnsen.

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media