Spændende uge for vore 2 åringer

På søndag den 5. november løbes Svenskt Kriterium på Jägersro banen i Malmö om 500.000 svenske kroner med det halve i første præmie. Distancen er 1730 meter og der kommer 12 heste til start. For os er spændingen stor om vort opdræt, hoppen Ronja (Academy Award - Tempi), som er ubesejret i to starter og har et formtal på 78, kun overgået af staldkammeraten Snake Lake med 79. Snake Lake vandt det svenske auktionsløb i sin sidste start. Ronja rides denne gang af jockey Fredrik Janetzky. Programmet kan ses på dette link: https://www.svenskgalopp.se/polopoly_fs/1.653220!/menu/standard/file/banprogram%20jag%20171105%20mindre.pdf På torsdag den 2. november debuterer et andet af vore opdræt fra årga

Finn Ind Again and Again

På en lettere kaotisk løbsdag i Klampenborg igår kunne brave Finn Ind Again vinde for fjerde gang i år og for anden uge i træk. Denne gang efter føring fra start til mål under den velridende Sara Slot. Af løbets 9 heste blev de fire slettet på grund af manglende ryttere - en farce. Det skal dog ikke trække ned i 11 årige Finn Ind Agains præstation og han forventes nu at stille op på Klampenborgs finaledag og gøre sin 89. start i livet, inden det går til vinterhvile og en ny sæson i 2018. Flot arbejde af træner Inge Mette Deigaard og hendes assistent Gert Hansen, der rider ham til daglig.

Stradivarius' nye tilværelse

Stradivarius, som desværre måtte stoppe sin væddeløbskarriere i foråret, er nu i fuld gang med sin omskoling til ridehest på Digelsgård i Fredensborg. En galophest kan også bringe glæde til andre formål end væddeløb og han bør have mange gode år foran sig.

Finn Ind Again vinder årets 3. sejr

11 årige Finn Ind Again vandt årets tredje sejr i HC Container løb på Klampenborg idag og samtidig sit livs 13. sejr for Inge Mette Deigaard og ejer Stald Finn Ind. Vort opdræt vandt med smør på halen i den dybe bane og rytterren, dygtige Dina Danekilde havde smil på læben da målstregen blev passeret med sikker afstand til Fali San og Monte Carlo. Og så er Finn Ind Again måske ikke færdig for i år, idet hans træner øjner endnu et par mulige starter for den tapre og gennem ærlige sorte vallak.

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media