Vore 3 hoppe åringer til auktionen

Fra venstre nr 47, nr. 52 og nr 64. Forrest Center Diver - Tempi, i midten Anjaal - Black Tornado og bagerst Juniper Tree - Schwarzweiss. Numrene er katalog numre til auktionen den 14.september2018 på York Stutteri.. Klik på numrene nedenfor for at komme til katalogsiden. På gensyn! nr 52 nr 64 nr 47

Præsentation af vore åringer, katalog nr 47

En fuks hoppe født 25. maj 2017 efter Center Divider - Tempi ved Final Appearance. Tempi er vinder af Sk. Opdrætningsløb og har avlet 4 afkom tidligere, som alle er vindere. Heri Hovsa, som var vinder af 5 løb og 753.752 kr. OR 88.

Præsentation af vore åringer, katalog nr.52

Velvoksen mørkebrun hoppe ved Juniper Tree (Galileo) ud af Schwarzweiss (Rok of Gibraltar) Faderen har sin første årgang på banerne i år og de har gjort det godt. Moderen Schwarzweiss er vinder som 3 åring i Frankrig og har kun et tidligere afkom i nu treårige Eyecatching (Reliable Man) i træning i Norge. Dette er en hoppe der trukket på fint stayerblod og hun har et særdeles godt temperament.

Præsentation af vore åringer, idag katalog nr 64

Fuks hoppe født 29. marts 201 ved Anjaal ud af Black Tornado ved Pivotal. Anjaal's første årgang i stutteriet i Irland. Han er selv vinder af Gr 2 - Juky Stakes i Newmaket som toåring. Modderen er efter en af fuldblodets bedste morfars hingste, Pivotal, som bl.a. meget andet er morfar til den engelske champion CRACKSMAN. Black Tornado har leveret to vindere før denne åring, nemlig COMMEMORATION I Frankrig og Fluorescent Rock i Grækenland.

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media