Fin debut for Ina

Vort opdræt , toårige Ina ( Anjaal - Black Tornado) havde en lovende debut for sin ejer og træner Inge Mette Deigaard i 2 års maiden løbet på Klampenborg igår. Den fukse hoppe med sort jockey dragt og gul hue afsluttede flot efter den suveræne vinder Acapello og slog knapt King George. Samme King George var årings auktionens dyreste til 600.000 kr, medens Ina var den billigste til 10.000 kr. Så lunefuld er fuldblodets fagre verden. På dette års åringsauktion fremstiller vi en halvbror til Ina, som er efter succeshingsten Appel au Maitre. (Se nærmere under rubrik Til Salg).

Nye fotos af vore åringer

Vi er i gang med at gøre vore åringer klare til auktionen på York i september. Det øverste billede viser Appelau Maitre sønnen efter ud af Pivotal datteren Black Tornado. Han har en to årig søster Ina v. første års hingsten Anjaal, som er i træning hos Inge Mette Deigaard i Klampenborg. Det andet billede viser hoppe åringen ved Prince of Lir ud af Highland Jewel. Se nærmere om begge åringer under rubrikken Til Salg.

Gold Tyranny imponerer

foto SvenskGalopp På den svenske derby dag 14. juli startede vort pt. bedste opdræt GOLD TYRANNY (Zoffany - Thara) i Derby Day Summer Cup over 2400 meter om en en præmiesum på 400.000 sek med halvdelen 200.000 kr til vinderen. Efter et flot ridt af Jacob Johansen vandt han en sikker sejr foran den tidligere danske derbyvinder Suspicous Mind under lige vægt. Gold Tyranny ejes af Zawawi Racing i Oman, og trænes af dygtige Lennart Reuterskiöld jr. I sejr interviewet oplyste Lennart R. at Gold Tyranny's næste start planlægges at ske i Scandinavian Open Championship på Klampenborg den 10. august. Noget vi som opdrættere ser frem til at se ham løbe på dank jord i vort fineste løb. Gold Tyrann

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media