INA vinder igen

Den toårige hoppe INA (Anjaal - Black Tornado) fortsætter sin flotte debutsæson. Nu lyder facit 1 andenplads i debuten og siden 2 sejre. Idag var det 2 årsløb over 1400 meter på den regntunge bane i Klampenborg. Hun vandt en flot sejr over gode modstandere for sin ejer og træner Inge Mette Deigaard, som dog har inviteret både venner og familie med som delejere af den lovende hoppe, der går frem for hver start. Hendes morfar er Pivotal, som er den førende morfars hingst i Europa i år. Hendes far Anjaal har sin første årgang på banerne i Europa med stor succes. På åringsauktionen for kort siden solgte vi en lille bror til Ina. Denne årings nye ejere glæder sig nok endnu mere ti at følge deres

Fabelagtig Fynsløbsdag

Der hersker ingen tvivl om vor store interesse for Fyns Væddeløbsbanes ve og vel. Derfor var det en glædens dag igår med den fantastiske Fynsløbs dag. Flere tilskuere end set i mands minde, flotte show indslag, storskærm og drone kamera gjorde dagen til en kæmpe succes. At så vore gode venner i Galopkompagniet (tidligere ejere af Stradivarius) fik en flot sejr med deres Breeders Cup - og St Legervinder, Steinway var toppen af kransekagen. Gert overrakte blomster til årets hest Brocco's træner Sandie Kjær og staldkvinde Michelle Groos.

Succes for åringsauktionen

Det var en dejlig dag for de skandinaviske opdrættere på York auktionen i fredags. Total omsætningen steg til 6.8 mio. kr fra 4.4 mio kr sidste år. Det indebærer også en flot snit pris på 141.929 kr mod 128.059 kr sidste år. Vore to åringer blev godt modtaget af markedet og de fandt begge nye gode hjem. Nr 44 fuks vallak (Appel au Maitre- Black Tornado v. Pivotal) blev købt af Søren Jensen i kommission og skal fremover starte i stald Chili's farver. Nr 95 brun hoppe (Prince of Lir - Highland Jewel) blev købt af Inge Mette Deigaard i kommission og skal indgå i et konsortium i stalden.

Callyourgirlfriend

Thara's sidste afkom Callyourgirlfriend, der som lillesøster til Gold Tyranny har været omgærdet af store forventninger siden hun blev solgt på åringsauktionen i 2017. Har nu som treåring været i prøve løb med pænt resultat. Gold Tyranny har indtjent over 2 mio. kr og har et formtal på 94, så nu håber vi at lillesøster snart kommer efter det. Se hendes prøveløb på Jägersro den 7.9.2019, som hun vandt med program nr. 3 foran sin staldkammerat Call On Me.

Højdepunkter
Seneste artikler
Arkiv
Søg efter Tags

©  Stald Jupiter 2013.

Layout by The Paddock - Scandinavian Race Media