God dag på Täby Galopp for stutteriet

Vort flagskib i år, treårige STRADIVARIUS (Chinese Mandarin - Amusement) fortsatte sine gode takter i Svenskt St. Leger over de 2800 meter i dyb græsbane. Hans jockey Oliver Wilson havde fået ride ordre om et positivt ridt og gerne fra spids. Det gjorde han på bedste vis og afviste længe de ihærdigfe angreb fra vinderen af Norsk St Leger - Matauri, medens storfavoritten, den norske derbyvinder Eye in the Sky lunede sig på en tredjeplads. Inde på opløbet kunne vor hest ikke svare op mod de to gode norske importer, men holdt tappert til en tredjeplads. Denne placering indbragte gode 77.250 sek. Stradivarius har i år indløbet 367.000 dkk på seks starter til Galopkompagniet og nu går han til en velfortjent vinterferie hjemme på stutteriet efter en flot managering og træning af Søren Jensen.

Se reprisen her

BAY BREEZE (Mingun - Nova Zembla), som ejes af Stald Shaker og trænes af Hanne Bechmann overraskede meget positivt med en flot tredjeplads i Breeders Trophy Juvenile over 1350 meter dirt track. Det blev belønnet med 30.000 sek og der må være gjort klart til snartlig maiden sejr for denne dejlige hoppe, som nu har startet tre gange og været anden og to gange tredje.

Se reprisen her

DSC_3100-X3.jpg

Harmonia med Manuel Santos i sadlen

Løbsdagens sidste løb var Oskard Handicap over 1600 meter dirt track og der sprang vort afkom HARMONIA (Special Quest - Afrodite) flot af og førte i hårdt tempo hele vejen. Hun havde startet så sent som i onsdags på Tæby og løbet til en andenplads, så det var et par indbringende starter for hoppen. Hun fik idag en første præmie på 50.000 sek. Tidligere på sæsonen har hun været skadet og er derfor først nu kommet i de vante omdrejninger. Sidste år vandt hun nemlig 567.953 kr.

Harmonia ejes af Stald Five Stars og trænes af Helle Christensen og blev redet af Harmonia's favorit jockey Manuel Santos.

Se reprisen her

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square