Galoptræner Line Juhl Nielsen rykker ind på Bøgely

Galoptræner Line Juhl Nielsen, som har stået for genoptræningen af STORM rykker nu ind hos vor mangeårige samarbejdspartner Stutteri Bøgely i Korup.

Hun medbringer sine egne heste incl. vort opdræt CHASING OLIVIA (Mingun - Chasing Angels) og vil desuden overtage træningen af vore to treåringer THEMBA (Chinese Mandarin - Tempi) og SELMA (Mingun - Dirtybird).

Selma hed tidligere Red Lady Carl Ras, men da den forrige Selma skiftede navn til Shanagagh, benyttede vi lejligheden til at genbruge navnet, som deles med en sød lille pige, som har udmærket sig ved sejre i ponyvæddeløb i Klampenborg i 2014. Hun er desuden datter af dygtige Dorte Müllertz Allerup, som har en nær tilknytning til Galopkompagniets to heste STRADIVARIUS og COLUMBINE.

Stutteri Bøgely har netop udvidet sin træningsbane og råder desuden over fine løbefolde.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square