Spændende ny hoppe til stutteriet

På Arqana auktionen i Deauville, Frankrig igår erhvervede Stald Jupiter en ny avlshoppe.

Det er den kun femårige SCHWARZWEISS (Rock of Gibraltar - Silver Mitzva). Hun var i træning i Tyskland hos Walter Hickst i Köln, men havde det meste af sin karriere i Frankrig. Således vandt hun over 1800 meter på Croise-Laroche i et tre årsløb med 18 startende og €9000 i 1. præmie. Hun var desuden anden og fjerde over samme distance på Chantilly banen samt i Baden Baden. Hendes Skandinaviske Ghcp er 78.

Hun er første afkom efter Silver Mitzva, der er vinder af 2 løb og havde en rating på 95 svarende til Sk- Ghcp 87,5 og var tre gange Listed placeret.

Tredje mor Ribblesdale er mor til fire vindere, bl.a. Silver CUP med 8 sejre og $559.485 og sejre i tre Gr 2 løb i USA samt det italienske 1000. Gns.

Desuden Silver Rock, (Rock of Gibraltar)vinder i England og USA,der blev solgt for $100.000 som avlshoppe.

Se katalogsiden her

SCHWARZWEISS er ifol med Reliable Man (Dalakhani), der havde skandinaviske ejer interesser og vandt 5 sejre heri det franske derby Prix de Jockey Club (Gr.1) samt Queen Elizabeth Stakes Gr.1. i Australien samt Prix Niel (Gr.2.)

Hans første årgang er født i New Zealand sidste år, hvor han forinden havde bedækket 130 hopper og i sommer halvåret er han opstaldet på Gestüt Röttgen i Tyskland.

En ekstra bonus for os er at Reliable Man er tilmeldt det skandinaviske breeders system.

Her ses et foto af Reliable Man

1.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square