Spændende ny hoppe til stutteriet

På Arqana auktionen i Deauville, Frankrig igår erhvervede Stald Jupiter en ny avlshoppe.

Det er den kun femårige SCHWARZWEISS (Rock of Gibraltar - Silver Mitzva). Hun var i træning i Tyskland hos Walter Hickst i Köln, men havde det meste af sin karriere i Frankrig. Således vandt hun over 1800 meter på Croise-Laroche i et tre årsløb med 18 startende og €9000 i 1. præmie. Hun var desuden anden og fjerde over samme distance på Chantilly banen samt i Baden Baden. Hendes Skandinaviske Ghcp er 78.

Hun er første afkom efter Silver Mitzva, der er vinder af 2 løb og havde en rating på 95 svarende til Sk- Ghcp 87,5 og var tre gange Listed placeret.

Tredje mor Ribblesdale er mor til fire vindere, bl.a. Silver CUP med 8 sejre og $559.485 og sejre i tre Gr 2 løb i USA samt det italienske 1000. Gns.

Desuden Silver Rock, (Rock of Gibraltar)vinder i England og USA,der blev solgt for $100.000 som avlshoppe.

Se katalogsiden her

SCHWARZWEISS er ifol med Reliable Man (Dalakhani), der havde skandinaviske ejer interesser og vandt 5 sejre heri det franske derby Prix de Jockey Club (Gr.1) samt Queen Elizabeth Stakes Gr.1. i Australien samt Prix Niel (Gr.2.)

Hans første årgang er født i New Zealand sidste år, hvor han forinden havde bedækket 130 hopper og i sommer halvåret er han opstaldet på Gestüt Röttgen i Tyskland.

En ekstra bonus for os er at Reliable Man er tilmeldt det skandinaviske breeders system.

Her ses et foto af Reliable Man

1.jpg

Featured Posts
Recent Posts