Rejseoplevelser


DSC_0776.jpg

DSC_0777.jpg

IMG_0036.jpg

I sidste uge havde vi nogle dejlige oplevelser, da vi drog til Normandiet i Frankrig for at bese vor nye hoppe Schwarzweiss for første gang såvel som hendes hoppeføl efter Reliable Man (Fransk derbyvinder).

Vi blev fyrsteligt modtaget af Richard Powell, der ejer stutteriet Haras du Lieu du Champs. De smukke bygninger på det meget velholdte stutteri ses på det øverste billede, medens det er Schwarzweiss (Rock of Gibraltar) på det midterste billede med sit føl og endelig hendes nye partner den irske derbyvinder og Prix de l'Arc vinder SINNDAR på det nederste billede. Vi hilste på ham på Aga Khans imponerende stutteri, hvor han står sammen med to andre tophingste Makfi og Siyouni.

Den gode nyhed var at vor hoppe er i fol med Sindar. Vi glæder os til dette kommende afkom, bl.a. fordi Sinndar er tilmeldt det skandinaviske breeders system og fordi at han er far til den norske derbyvinder sidste år - Eye in the Sky.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square