Ny spændende hoppe købt i Deauville



Air Chief Marshall

Sidste år købte vi hoppen Schwarzweiss på Arqana auktionen i Deauville, som vi er meget glade for.

Idag kunne vi ikke dy os, da vi fik chancen for at erhverve endnu en spændende hoppe fra auktionen.

Det er den syvårige You Rock My World, som er faldet efter den meget gode amerikanske hingst Red Ransom, som har avlet masser af storløbsvindere, heri avlshingstene Intikhab og Electrocutionist.

Moderen Louve Sacree er vinder af tre løb og placeret flere gange i Listed løb i Frankrig.Hun har avlet en Listed placeret vinder og andenmoderen er Gr 3 vinder og mor til 5 vindere, hvoraf de to er endt som avlshingste efter Gr 1 vindende karrierer. Den kendteste er vel Loup Sauvage (Riverman).

Vor nye hoppe har kun startet en gang som toåring, hvor hun blev placeret. I avlen har hun et startende afkom Pyla Episode (Palace Episode) som i år som toåring har haft to placeringer i Frankrig.

Vor hoppe er ifol ved hingsten på billedet ovenfor - Air Chief Marshal (Danehill Dancer), der vandt 3 løb som to- og treåring, bl.a. Gr 3 Minstrel Stakes og andenplads i Gr 1 Phoenix Stakes på Irland. Han gik i stutteriet i 2011 og har allerede produceret gode Listed løbs vindere i Frankrig såsom Rougeyant, Djoko, Penjade m.fl.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square