Åringsauktionen

Årets åringsauktion på York Stutteri var igen meget flot arrangeret og fuldblodsopdrætterne er familien Elsass og kompagni stor tak skyldig for det strålende arrangement.

Vi solgte vore tre åringer og de fik alle nye ejere udenfor Danmark.. Nr. 37 Desert Dust (Mingun - Yaselda) blev købt af den svenske træner Marie Lustig. Nr. 58 Ronja (Appel au Maitre - Tempi) blev solgt til den svenske træner Vanja Sandrup, medens nr. 82 den brune hoppe efter Reliable Man og Schwarzweiss blev købt af træner Niels Petersen i Norge for N.P. Gill's regning.

Vi ønsker de nye ejere al held og lykke med vore åringer og glæder os til at følge deres karrierer.

For et par måneder siden solgte vi den sidste af vore åringer, fukshoppen Gaia (Appel au Maitre - Amusement), som er sidste afkom efter vor stamhoppe Amusement, der har bragt Stradivarius og har en fin, endnu ustartet toåring Yes Sir hos træner Søren Jensen.

Gaia er købt af Karen Margrethe Sig Rasmussen og går i træning hos Søren Jensen.

Se video af denne åring

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square