Tertullian


Den tysk opstaldede Tertullian er far til vor hoppe åring Johanna ud af Thara (Hennessy).

Tertullian var selv topsprinter og vinder af Gr 2 i Paris og fire Gr 3 løb i Tyskland. Hans afstamning er fremragende som ¾ bror til Urban Sea, der er moder til Galileo, Europas bedste avlshingst for øjeblikket.

Han har hidtil avlet 2 internationale Gr 1 vindere, der begge er avlshingste idag samt masser af Gr 2 og 3 vindere og placerede.

I Skandinavien er han særlig kendt for at være far til svenskopdrættede Tertio Bloom, der både vandt i Dubai og var Gr 3 placeret i Tyskland. Han var desuden som treåring anden i Svenskt Derby og viste dermed stor alsidighed. Tertullian har nemlig oftest avlet mellem distance heste og der er gode chancer for at vor åring Johanna også vil kunne klare sig over 2400 meter.

På dette link findes alle informationer om Tertullian.

http://www.stallionbook.de/pferd/tertullian-usa-1995

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square