Ny hoppe til stutteriet


Black Tornado

På Goffs auktionen i Dublin i sidste uge kunne vi ikke modstå muligheden for at erhverve Pivotal hoppen Black Tornado med rigtig meget "black type" i sit katalogblad.

Black Tornado er 9 år og har i sin avlskarriere avlet fire hopper, så mon ikke der kan komme en hingst nu i femte forsøg. Hun er i fol med den Gr 2 vindende hingst ANJAAL (Bohemian Bounty), som bedækkede 150 hopper i sin første sæson i 2016.

Black Tornado's mor KARMIFIRA (Always Fair) er vinder af 3 løb som to- og treåring i Frankrig incl. Prix Finlande, L samt placeret fem gange incl. 2. plads i DUbai Pole d'Essai des Pouliches Gr.1 ( fransk 1000 Gns). Hun er desuden mor til 5 vindere med Gruppeløbs form. Lige så flot er anden moderen Karmiska's papirer. Hun er Gr 3 vinder og mor til 6 vindere med black type.

Black Tornado skal fole allerede i slutningen af marts og vi ser med stor spænding frem til hendes ankomst i denne uge og hendes kommende føl.

ANJAAL kan ses vinde sin Gr 2 sejr i Newmarkets July Stakes på denne video. Han har program nr 1 og løber i Sheikh Hamdan al Maktoums kendte blå og hvide farver og er fuks med hvid blis.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square