Stor sejr til Gold Tyranny

Vort opdræt Gold Tyranny (Zoffany - Thara) vandt i går aftes en knusende overlegen sejr i Svensk Derby Trial på Jägersro i Malmö.

Sejren lød på 8 længder og Gold Tyranny træder dermed ind som en af favoritterne til Svenskt Derby i juli måned.

Godt redet af danske Jacob Johansen , som sørgede for at undgå "kick back" fra dirt track banen udtalte han efter løbet sin begejstring for hesten, der i sin første start i år var tredje efter en god udvikling over vinteren.

Vi købte den ustartede, amerikansk fødte moderhoppe Thara på Goffs auktionen i Irland i 2013 og har endnu et lovende afkom efter hende. Det er årings hoppen Johanna, som har den tyske champion hingst Tertullian som far. Vi glæder os til at præsentere hende på York auktionen den 15. september.

Gold Tyranny hed oprindeligt David indtil han blev solgt på York åringsauktionen for 300.000 kr. til Omar Zawawi og sendt i træning hos Lennart Reuterskiöld jr i Malmö. Stort tillykke til ejer og træner fra stutteriet.

Se løbet i reprise på nedenstående link:

https://www.atg.se/spel/2017-06-15/vinnare/jagersrogalopp/lopp10/resultat

læs også artiklen på Galopsport:

http://galopsport.dk/gold-tyrannys-lillesoester-paa-auktion-efteraaret/

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square