Tillykke Sømkongen CarlRas og King's Son!


Vi siger stort tillykke til kredsen omkring Sømkongen CarlRas (Binary File - Dirtybird) som i dag vandt det klassiske treårs løb Selandia Dansk 2000 Guineas.

Sømkongen er opdrættet på York Stutteri af Stald Ras og moderen Dirtybird er vort opdræt. Hun var en nyttig løbshest, som bl.a. vandt Fabella løb som treåring. Hun var efter Funambule og Forza, der igen var ud af vor stamhoppe Miss Fyns Tivoli og med Diaghlyphard som far. Hun havde dermed to gange Lyphard i sin nærmeste afstamning. Sømkongens forældre var henholdsvis brun og sort brun og han har formentlig arvet sin fuks farve fra morfar Funambule, som var Sveriges bedste avlshingst i en årrække.

Andenhesten King's Son er også født af vort opdræt, nemlig Mowerinaløbs vinderen Victoria Dream, som vi solgte som åring til Lone og Jens Westh, hvor hvem hun vandt Dansk 1000 Gns (Mowerinaløb). Hun er nu i avlen hos Stutteri Hjortebo, som vi også gratulerer med et fint opdræt.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square