Begge vore åringer er solgt.

Vi er glade for at kunne melde udsolgt for vore åringer i år.

Begge har fundet nye ejere her på Fyn.

JON mbr. vallak (Giant Sandman - Highland Jewel) er solgt til Spirit of Fyn, som er et nyt ejer konsortium udsprunget af erhvervsklubben omkring Fyns Væddeløbsbane med Jon Tølbøll som tovholder.

JON er fra Giant Sandman's første årgang i Danmark. Han har en toårig storesøster, Highland Eyecandy (Prince of Lir), i træning hos Inge Mette Deigaard i Klampenborg. Desuden har han en storesøster Pretty Jewel, som er vinder af 5 løb i England.

Beefeater Racing Club har købt vor anden åring, en brun vallak ved succeshingsten Appel au Maitre ud af Schwarzweiss (Rock of Gibraltar). Dette er moderens tredje levende afkom og hendes hoppe afkom Eyecatching er vinder og har 8 placeringer i Norge.

Schwarzweiss er vinder i Frankrig. Hun har en stærk moderlinie og hendes far Rock of Gibraltar er vinder af engelsk 2000. Gns. og er en international top hingst i avlen hos Coolmore i Irland. Han er far til 16 Gr.1 vindere.

Featured Posts
Recent Posts
Follow Us
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square